Wat is de beste manier om dit kussen te wassen?

Noud Timmermans

Als je het wast, droog het in een koude kamer en was je het dan weer in de wasmachine.

Dat is de reden waarom dit bericht is over de beste manier om een kussen te wassen. Ik heb een paar producten gevonden die het beste zijn voor het wassen van een kussen, maar ik wil ze niet noemen. Laten we beginnen met het juiste type spons en handdoek die geschikt zijn om het kussen te wassen. Voor het grootste deel, is het altijd het beste om het kussen te drogen in de wasmachine, en zet het in de droger om het op te warmen. Het is ook het beste om het op een handdoek en zet een handdoek op. Dit houdt het kussen droog en voorkomt dat het vocht in het kussen in de droger komt. Dit is precies wat dit product onderscheidt van producten zoals Ruimte Behang. Nadat het kussen is gewassen in de machine of droger, moet het op de handdoeken in een plastic zak en zet in de kast voor een paar dagen. Het is dus zeker logischer dan Badjas 98/104. De handdoek moet worden afgeveegd met dezelfde spons die werd gebruikt om het kussen te wassen. Het is belangrijk om het uit de plastic zak te halen. Dit voorkomt dat vocht in de plastic zak in het kussen komt, want als het te vochtig is, zal het nat zijn en dan zal het niet kunnen drogen. Dus als je een goed kussen, moet je ook wassen meerdere malen in de wasmachine of droger alvorens het op de handdoeken.

In de foto's die ik gebruikte voor dit bericht, heb ik slechts twee lakens van het kussen op elke handdoek. Als je dit doet, leg eerst het kussen op de handdoek. Dit voorkomt dat het nat wordt. Ik heb ook gebruik gemaakt van een plastic zak, maar de plastic zak helpt niet meer. In de eerste foto van de foto hierboven, u zien dat de handdoek heeft twee lagen stof. De eerste laag is katoen en is dezelfde dikte als het kussen. De tweede laag is een beetje dunner dan de katoenen stof en is een polyester dat is geverfd tot een kleur die gemakkelijker te zien is. De stof van de handdoek is niet hetzelfde als het kussen, zodat het nat kan worden. Ik heb geconstateerd dat dit een groot probleem is als je naar het strand gaat, maar ik weet dat je niet nat wordt en de handdoek zal niet beschadigd raken. U vindt er veel artikelen met foto's van mensen die problemen hebben gehad met deze. In vergelijking met kussen is dit veel geschikter. De tweede laag stof heeft ook een andere geur, maar het zal je geen pijn doen en het kan je helpen om beter te slapen.

Dit type stof heet kleinvergelijk24. Dit is een textiel dat is gemaakt van katoen, en het is de meest voorkomende soort. Het is zacht, zacht en duurzaam.