Wat helpen zulke nekkussens?

Noud Timmermans

Maak je kussen comfortabeler, en je zult een heleboel mensen vinden die het ermee eens zullen zijn. Ik zal je laten zien hoe ik dit kussen voor mezelf maak - en met een beetje hulp van mijn vrienden, jij ook.

Dit is de eerste post in een serie over kussenslopen, in het bijzonder hoe ik mijn kussen, en wat het kan betekenen voor het comfort van de drager. Er is veel te leren over kussens, en het kan verwarrend zijn om erachter te komen wat werkt voor uw lichaamstype. Als je door deze serie, zou ik graag uw gedachten horen over wat je wilt, afkeer en het gevoel dat is de juiste keuze voor jou. Als je hier nog steeds bent en je hebt vragen, laat ze dan hieronder. Ik zal mijn best doen om ze te beantwoorden en zo snel mogelijk te antwoorden. Als je wilt deelnemen aan het gesprek, laat dan een reactie achter, tweet me of vraag het in de comments onderaan dit bericht. Ik zal al uw opmerkingen lezen en zo snel mogelijk reageren. Ik ben blij om elk onderwerp dat interessant is voor mij te bespreken. Als u een onderwerp wilt delen, zou ik het ook graag lezen, maar u zult een beetje moeten wachten. Ik zal kijken naar een aantal berichten in de komende paar dagen, maar mijn focus is om te schrijven over kussen producten. Als u op zoek bent naar een mooi, langdurig kussen, hier is uw kans! Met dank aan mijn collega's bij Wieden Kennedy, en aan mijn vrienden aan de Rijksuniversiteit Groningen voor het sponsoren van mij om naar Nederland te komen. Ze zijn genereus en altijd bereid om te helpen met reiskosten.

Het is geen toeval dat het kussen is een groot deel van mijn dagelijks leven. Mijn vriend en ik gaan vaak wandelen, ik krijg een massage, en we zitten ook om de beurt op de bank met een kussen naast me. Als gevolg daarvan is het waarschijnlijk logischer dan Witte Folie Op Rol. Soms ga ik naar de sportschool, maar ik doe zelden oefening. Het punt is, ik ben altijd zo moe. In tegenstelling tot Zest Badjas is dit merkbaar meer aan te bevelen. Ik doe meestal gewoon een dutje of rek en ik ben moe. Het is echt ongemakkelijk. Heeft u tips over het gebruik van kussens? Daar klaag ik niet over. Ik doe wat ik kan doen om mezelf moe te houden. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere artikelen zoals kussen. Dus mijn vraag is: welke producten heb ik echt nodig in mijn dagelijks leven? Ik heb een vriend, Jan, die mijn kamergenoot is.